Kjo është targa më e çuditshme që keni parë ndonjëherë / FOTO

Nëse mendoni se deri tani keni parë targa makinash me emra të personalizuara apo me urime të veçanta shikoni këtë emërtim që ka vendosur ky shofer në makinën e tij.
Fotoja është shkrepur në Tiranë, dhe është raportuar në Jeta osh qejf, ku pikërisht shoferi i ka bashkëngjitur makinës emrin ‘hajvan’.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë