Krijohen dritaret e zgjuara, jo më nevojë për perde dhe grila

Dritaret e zgjuara fjala e fundit e teknologjisë për arredimin e shtëpisë suaj sipas shijeve por edhe nevojave për intimitet

Ideja është që njerëzit të mos harxhojnë sa më shumë para për të blerë perde ose grila për të pasur sa më shumë intimitet. Vetë dritaret janë programuar për të parë në mjedisin e jashtëm ose jo në varësi të ciklit ditor të kohës.

Këto dritare të zgjuara kanë aftësi të kontrollojnë futjen e sasisë së dritës dhe nxehtësisë në banesë. Në muajt e ngrohtë, dritaret do të fusin më pak dritë duke e mbajtur të balancuar temperaturën e banesës, ose anasjelltas gjatë muajve të ftohtë.

Dritaret mund të lejojnë më shumë ose më pak dritë gjatë pjesëve të ndryshme të ditës për të rregulluar temperaturat e dhomës dhe ndriçimin sipas nevojave të banorëve të shtëpisë.

Teknologjia për prodhimin e tyre është shumë moderne, ekologjike dhe jo e dëmshme për shëndetin.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme