Kryetarët e Komunave vizitojnë Ramush Haradinajn në Francë (Foto)

Ramush Haradinaj vizitohet nga disa kryetar të Komunave të Kosovës.

Gjatë pjesëmarrjes në Sesionit Pranveror të Kongresit të Autoriteteve Lokale të Këshillit të Evropës, në Strasburg, një delegacion i Autoriteteve Lokale të Kosovës , në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës, ka vozitur kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj, i cili është ndaluar nga autoritetet franceze, sipas një urdhërarresti nga Serbia.

Në vizitë zotit Ramush Haradinaj, bashkë me kryetarin kryetari Naim Ismajli ishin edhe Agim Veli- nënkryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës ( AKK ) dhe Sazan Ibrahimi – Drejtor Ekzekutiv i AKK-së

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme