Ky është kërcënimi më i madh për martesën… Çfarë duhet të bëni për ta shmangur divorcin?

“Dashuria nuk njeh barriera”, ka shkruar Maya Angelou. Në të vërtetë, dashuria është gjë e fuqishme. Duket e aftë për të tejkaluar secilën pengesë.

Por pse pra ndodh kaq shpesh që martesat të shkatërrohen? Cili është shkaku më i shpeshtë i divorceve? Problemet me paratë? Mungesa e besnikërisë? Çfarë?

Këto arsye janë ndër kryesoret, por ekziston edhe një problem shumë i shpeshtë dhe më i madh sesa të këto.

Dhe ky është neglizhimi bashkëshortor. Shumica prej nesh e konsiderojmë veten shumë të zënë për ta bërë prioritet martesën. Ne ndihemi të sigurt aty dhe e vëmë energjinë në fusha tjera të jetës.

Nuk e ndjejmë nevojën që të investojmë vazhdimisht në martesë dhe këtë nuk e konsiderojmë rrezik, derisa bëhet i tillë.

Sidoqoftë, më poshtë i keni pesë këshilla të cilat do t’ju ndihmojnë ta mbani martesën larg divorcit.

-Përqafojeni njëri-tjetrin për 30 sekonda

-Bëni shaka

-Ndani detajet sesi e keni kaluar ditën

-Lajmërojuni njëri-tjetrit në kohën e pauzës

-Puthuni sa më shpesh

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme