Lladrovci i gëzon me dhurata fëmijët e banesave në Drenasin III

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka shpërnda dhurata për fëmijët e banesave të socialit në Drenasin III dhe u ka uruar festat e fundvitit.

Kryetari Lladrovci, me këtë rast, ka thënë se do të vazhdoj në përkrhajen e familjeve ne nevojë për t’i plotësuar gjendjen ekonomike të tyre.