Sejdiu: Thaçi me ortakët Veseli e Mustafa e shëndërroi Kosovën në fole të krimit

Thaçi nisi dialogun teknik i cili solli “Zajednicën” që bosnjizon Kosovën!

Thaçi nisi dialogun teknik i cilli solli Listën “Srpska” që është sot partner qeverisës, partneritet ky që u nënshkrua nga Thaçi dhe Mustafa!

Thaçi ka nënshkruar marrëveshje asfallti që çdo vit që nga viti 2008 i kushton buxhetit qindra milion euro me një kontratë që asnjëherë nuk është bërë publike!

Thaçi privatizoi krejt fabrikat e asetet e Kosovës dhe nuk e shndërroi Kosovën në “Sillicon Valley” siç premtonte por në fole të krimit, korrupcionit, e nepotizmit!

Thaçi pra është një profiter ordiner i cili gjithë punën e tij në qeveri dhe presidencë e ka të lidhur me Serbi, asfallt/privatizim, dhe kapje të shtetit!

Thaçi krejt këto nuk i ka bërë i vetëm, ortak kishte dhe e ka Veselin, ortak kishte dhe e ka Mustafën!

Dhe prej këtyre hajër nuk ka!

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme