Selfiet më të rrezikshme

Viteve të fundit është përhapur aq shumë mënyra e të bërit fotografi vetë (selfie), saqë janë të pakët ata pesona që praktikojnë mënyra tjera.


Selifet e bëra në male, mbi ndërtesa, nën ujë me të vërtetë janë të mrekullueshme, edhe pse nganjëherë të rrezikshme mirëpo për këtë duhet të mendoj ai që sakrifikon për një foto.

dangerous-selfies-dangerous-selfie

Për ata që mendojnë se bërja e fotografive selfie është një ide e mërzitshme, sot ju sugjerojmë që t’i shikoni disa selfie të cilat janë mahnitëse, por edhe të rrezikshme.

w9j2mf89cw2qvl4oh2k8

Disa njerëz thjeshtë nuk frikësohen dhe bëjnë çdo gjë për të kapur fotografinë e duhur.

6934010-the-20-most-amazing-selfies-11-1474889715-650-df71f875c8-1475240567_1475249301-6134404

screenshot-5_1475249376-9453834

Kjo më poshtë është cilësuar si selie më e rrezikshme e të gjitha kohërave. Selfie gjatë vullkanit!

mj-618_348_the-volcano-selfie-the-most-dangerous-selfies-of-all-time

mj-618_348_the-bear-selfie-the-most-dangerous-selfies-of-all-time

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme