Serbia kërcënon Shqipërinë: I japim fund marrëdhënieve tona nëse na paditni në emër të Kosovës

Shqipëria mund ta padisë Serbinë për gjenocid në emër të Kosovës, dhe nëse e bën këtë, ajo është e pandershme, ka thënë ministri i Punës në qeverinë e Serbisë, Aleksandër Vulin.
Ai gjithashtu ka paralajmëruar se marrëdhëniet mes Tiranës dhe Beogradit po përkeqësohen çdo ditë e më shumë.

Sipas tij, padia për gjenocid ndaj Serbisë për Kosovën do të sillte fundin e marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Kujtojmë se Kosova nuk mund ta padisë Serbinë për gjenocid, pasi Serbia nuk e njeh ende atë si shtet.