Taravari përpiqet ta arsyetojë takimin me Ali Ahmetin

Sekretari gjeneral i LR-PDSH-së, Arben Taravari nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook thotë se për fat te keq, ata që pengonin dhe e prishnin bashkimin opozitar, po të njëjtit, tash po bëjnë tentativa për të pamundësuar unifikimin e kushteve për qeverisje të faktorit shqiptar.

“Për fat te keq, ata që pengonin dhe e prishnin bashkimin opozitar, po të njëjtit, tash po bëjnë tentativa për të pamundësuar unifikimin e kushteve për qeverisje të faktorit shqiptar në Maqedoni, përndryshe kjo ishte këshillë e faktorëve me relevancë për shqiptarët në regjion”, shkruan Taravari në Facebook.