“The Simpsons” 16 vjet më parë parashikoi Trumpin president (Video)

Seria e famshme televizive “The Simpsons” 16 vjet më parë në njërën prej episodeve kishte paralajmëruar se Donald Trump do të jetë president i Amerikës.

Në një episod të transmetuar në vitin 2000, kishte të bënte për “Barti në të ardhmen” dhe gjatë episodit Trump ishte shfaqur duke kandiduar për president të SHBA-ve.