APLIKACION FALAS PËR ALGJEBËR

“Nudge” është një aplikacion falas për “iPad” dhe “Android”, që lejon studentët ushtrime interaktive nga algjebra..Kur kanë problem studentët për zgjidhjen e ndonjë detyre mund të kërkojnë ndihmë nga ky aplikacion.

Për më tepër, kur zgjidhjen e një problemi matematikor, shenjat e aplikimit dhe gabimet që studentët bëjnë.

Më shumë për këtë aplikacion keni në video:

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme