Dëmtohet përmendorja e dëshmorit Ismet Bajrami (Foto)

Persona të panjohur kanë dëmtuar përmendoren e dëshmorit Ismet Bajrami në fshatin Brezë, njofton SHENJA.

Nga jo që mund të vërehet nga fotografitë, përmendorja është e dëmtuar nga një breshëri plumbash, e që nuk janë  të rastësishme, por qartë mund të vërehet se ato janë shkaktuar nga gjuajtje të qëllimshme. Përmendorja përbëhet nga emblema e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe nga një mbishkrim ku është theksuar data e lindjes dhe vdekjes së dëshmorit Ismet Bajrami, është qëlluar nga të paktën nga 8 plumba.

Mbetet që institucionet të marrin masat e duhura për zbardhjen e rastit, i cili ka shkaktuar revoltë tek qytetarët.