Hoteli mes dy shteteve (FOTO)

Ekziston një hotel në botë, i cili gjendet mes dy shteteve. Bëhet fjalë për hotel “Arbez”, që ndodhet në bjeshkët mes Francës dhe Zvicrës.

Kufiri mes shtetit zviceran dhe atij francez, mund të kalohet brenda objektit.

Në këtë hotel, edhe dhomat janë të ndara. Disa prej dhomave qëllojnë në anën franceze dhe disa në anën zvicerane. Dhoma e fjetjes dhe e ndenjes është në Zvicër, kurse tualeti ndodhet në Francë.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë