Ismet Beqiri – Albin Kurtit: Unë nuk kam shtet rezervë sikur ti

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri është shprehur i kënaqur me rrënimin e murit në veriun e Mitrovicës.

Ai ka theksuar se edhe kjo çështje po tentohet të shfrytëzohet për politikë, nga disa që sipas tij “shohin vetëm zi”.

Duke folur  për krijimin e Forcave të Armatosura të Kosovës, ai theksoi se askush nuk duhet të shes patriotizëm, por duhet të shihen mundësitë se si kjo të bëhet, raporton lajmi.net

Deputeti Beqiri duke folur për liberalizimin  e vizave deklaroi se ai nuk ka asnjë shtet rezerv dhe asnjë pasaport tjetër, prandaj e sheh si të domosdoshme liberalizimin  vizave.