Rama uron egjiptianët në vend të shqiptarëve për Ramazan

Kryeministri Rama ka uruar sot besimtarët myslimanë shqiptarë me një foto, pa e ditur se përmbajtja e saj në gjuhën arabe i drejtohet një populli tjetër që është ai egjiptian.

Ky detaj nuk i ka shpëtuar besimtarëve myslimanë, të cilët kanë edhe njohje të gjuhës arabe. Madje ka pasur edhe nga ata që duke prishur shenjtërinë e kësaj dite, kanë ironizuar kryeministrin Rama.

‘Mbarësi për popullin egjiptian’

Kap në gogle dhe fut në facebook dhe as ia ka idenë se çfarë shkruhet. Iftarin te Nusreti, amanet!-shkruan një nga komentuesit.

Image

© SYRI.net