Momentet kur turma vrapon në shesh nga frika e të shtënave (Video)

Një e shtënë në shesh kur po mbahej festivali i birrës ka bërë që turma të ikë dhe të vrapojë nga të gjitha anët.

Shumë nga ta kanë vrapuar në drejtim të sheshit “Skënderbeu” e disa prej tyre janë futur në restaurant duke thyer xhama dhe duke kapërcyer mbi karrige.

Më poshtë mund të shihni video nga momentet e frikës:
https://www.facebook.com/portalikohanet/videos/508521959338014/

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë