Qeveria e Maqedonisë paralajmëron huamarrje të re prej 10.8 milionë euro

Ministria e Financave nesër planifikon të merr një kredi të re nga kreditorët e brendshëm në vlerë prej 10.8 milionë euro, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas shpalljes, Qeveria do të kërkojë 4.87 milion nëpërmjet nj bono thesarit 12-mujor dhe një 5.93 milionë euro me anë të një obligacioni shtetëror 15-vjeçar.

Përndryshe, pas lëshimit të euroobligacioni të fundit, borxhi publik, sipas opozitës është mbi 50 përqind nga BPV.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme